Hvorfor slow feeding?

Begrenset tilgang til grovfôr kan multiplisere hjertefrekvensen med opptil 4 på fôringstidspunktet og kan føre til forfangenhet, magesår, kolikk, fedme og uønsket atferd.

Hester er "tricle-feeders", noe som betyr at de krever kontinuerlig tilførsel av små mengder fôr, og tilstanden til deres fordøyelsessystem og det generelle velvære er avhengig av små, jevnlige måltider gjennom dagen og natten. Slow-feeding øker inntaket med 2-3 ganger.
Mange ulike former og hullstørrelser gir naturlig beiteadferd.

Forager regulatorene, med sine mange ulike former og hullstørrelser, i tillegg til den spesifikke kombinasjonen av stabilitet og fleksibilitet, muliggjør at din hest kan etterligne naturlig beiteatferd.

Enkel å fylle og åpne.
Det enkle "klikk-og-sikre" systemet gjør det enkelt å fylle The Forager, og å bytte regulatorer.

Ventilasjon og lysaksler.                                                                                                    De fire luft-og lysakslene på sidene av The Forager sørger for at hesten din føler seg komfortabel med å spise fôret helt ned til bunnen, og det gjør også at fôret ventileres. God oversikt over mye hesten har spist.

Den blanke metallringen på utsiden av Forageren vil flyttes nedover etterhvert som hesten spiser seg ned mot bunnen. Den virker dermed som en måler; du kan lett se fra avstand hvor mye hesten din har spist og hvor mye det er igjen.

Designet for at hesten skal føle seg komfortabel.
Dimensjonene av The Forager er designet for å forsikre deg om at hesten din føler seg komfortabel og samtidig opprettholder en naturlig beitestilling. Under vår forskning oppdaget vi hvilke farger som appellerer til hester, og lyse farger på toppring og regulator ble derfor valgt.

Stabil base - veltesikker!
Hele basen på The Forager kan fylles med sand for å maksimere stabiliteten. Om nødvendig, kan du også feste The Forager til en vegg ved hjelp av de innebygde fikseringspunktene.

Vanndrenering og enkel rengjøring.
Vanndreneringspunktene på undersiden av Forageren gjør at den lett kan rengjøres. For en mer grundigere rengjøring, kan du enkelt montere fra hverandre de ulike delene og sette de sammen igjen etter rengjøringen.

Laget av mattrygge materialer.
Forbeholderen er "foodsafe", og laget i trygge materialer. Beholderen er fleksibel, men likevel solid og laget av sterke og holdbare materialer.
Romslig beholder som gir hesten bevegelsesfrihet
Foragerens store, åpne fôrbeholder gir rikelig med plass for hodet til å bevege seg under spising.
Kan flatpakkes, slik at den er enkel å medbringe på stevner, løp og lignende